23948sdkhjf

Hun kan nu sætte sig ekstra godt til rette i direktørstolen

Kort før sommerferien sidste år tiltrådte Sara Funch stillingen som konstitueret direktør hos Favrskov Forsyning.

Her tog hun over efter Jacob R. Juhl, der stoppede den 1. maj.

Bestyrelsen satte derfor gang i processen med at finde en ny direktør.

Det har man så nu: Det bliver Sara Funch, der med virkning fra 1. juni 2019 kan sætte sig ekstra godt til rette i direktørstolen.

Der har ellers været stor interesse for stillingen. Bestyrelsesformand Søren Frandsen fortæller, at forsyningsselskabet i processen har modtaget 27 ansøgninger, men at bestyrelsen valgte at køre videre med Sara Funch.

- Med ansættelsen af Sara Funch får vi en direktør med flair for økonomi og forretningsmæssig forståelse. Jeg kender hende også som en meget resultatorienteret leder, der er bevist om, at skarp styring af økonomien er en forudsætning for, at vi kan skabe en god og sund udvikling af selskaberne. Samtidig glæder jeg mig over, at hun har stor fokus på at yde god service til vores kunder, siger Søren Frandsen og tilføjer:

- Jeg har sat stor pris på samarbejdet med Sara Funch, og der er ingen tvivl om, at hun med sin faglighed og relationelle kompetencer er den rigtige til at stå i spidsen for at drive og videreudvikle spildevands- og affaldsområderne i Favrskov Kommune.

Arbejder videre
Sara Funch glæder sig til at forsætte i direktørstillingen.

- Det at arbejde i en organisation med en samfundsdagsorden betyder meget for mig. Jeg synes, at Favrskov Forsyning er en spændende arbejdsplads med dygtige og engagerede medarbejdere. Jeg er meget glad for, at jeg får mulighed for at arbejde videre med de initiativer og indsatser, som jeg i samarbejde med medarbejderne har sat i gang det sidste års tid. Så jeg ser frem til at være med at skabe den rigtige retning for og udvikling af Favrskov Forsyning, siger hun.

Sara Funch er gift, har tre børn og bor i Hammel. Hun er 38 år og uddannet
cand.merc.aud. fra Aarhus Universitet. Ligeledes er hun næsten færdig med en MBA-uddannelse på Aarhus Universitet.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078