23948sdkhjf

Ørsted færdiggør største landvindprojekt til dato

Ørsted har færdiggjort den 367 MW store landvindmøllepark Western Trail Wind i Wilbarger County og Baylor County i Texas.

Det er Ørsteds hidtil største landvindprojekt.

Ørsted har opført Western Trail Wind i et tæt samarbejde med førende investorer, leverandører af udstyr og entreprenørvirksomheder.

- Western Trail Wind er et udviklingsprojekt med en god placering, der kommer til at levere billig og stabil strøm til elnettet i Texas, siger Philip Moore, Senior Vice President for Ørsted Onshore. 

Projektet ligger på et område ejet af Stan Kroenke.

- Waggoner Ranch har en rig tradition for at udvikle energiressourcer. Vi er glade for at samarbejde med Ørsted om landvindprojektet Western Trail Wind og gøre vedvarende energi til en del af den tradition, siger Daniel Zyvoloski, Land Manager for Kroenke Ranches.

Projektet vil give et langsigtet økonomisk afkast i form af øgede ejendomsskatter til de omkringliggende områder og tre uafhængige skoledistrikter.

Projektet har sikret langsigtede elkøbsaftaler med PepsiCo, Hormel Foods og Nucor, som aftager hovedparten af den strøm, projektet producerer. PepsiCo og Hormel Foods vil også aftage strøm fra Haystack Wind-projektet i det centrale USA, som bliver sat i drift senere på året.

Ørsted har nu en samlet kapacitet på mere end 2,8 GW i drift inden for vindenergi, solenergi og batterilagring på land.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11