23948sdkhjf

Det sker: Spilleregler for offshore vindenergi bliver lavet i Esbjerg

Onsdag den 27. juni vil de fremtidige regler for offshore vind blive sat i søen ved et intensivt endagsseminar i Esbjerg.
På seminaret mødes beslutningstagere fra den internationale standardiseringsorganisation ISO hos VIKING Life-Saving Equipment. Målet for dagen er at give den danske offshore vindindustri en enestående mulighed for at få direkte indflydelse på de regler, der vil gælde i fremtiden.

I samarbejde med Esbjerg Erhvervsudvikling er VIKING vært ved seminaret, der tæller ISOs globale strategiske styregruppe Skibs- og Marineteknologi (TC8) samt ledende erhvervsfolk og beslutningstagere indenfor den danske maritime- og offshorebranche.

Temaet er de særlige forhold, der er gældende for offshore vindenergi. Dette marked har globalt en værdi på omkring 90 milliarder euro, og der er en forventet stigning i kapaciteten fra de nuværende ca. 7 GigaWatt til minimum 50 GigaWatt omkring 2020 - dette er alene for Europa, eller nærmere bestemt Nordsøen og det Irske Hav.

En unik mulighed for den danske offshore vindindustri
På seminaret vil der være præsentationer fra en række virksomheder og organisationer indenfor branchen, blandt andet DONG Energy, SubC Partner, Falck Nutec og Søfartsstyrelsen. Seminaret er derfor også et udstillingsvindue for de mange markedsførende kompetencer, danske virksomheder har indenfor dette felt.

- Det er et stort klap på skulderen til den danske offshore vindindustri, at ISO TC8 har valgt at ligge deres styregruppemøde i Danmark, siger Henrik Uhd Christensen, adm. direktør for VIKING Life-Saving Equipment, og fortsætter:

- Vi vil med seminaret give danske virksomheder en helt unik mulighed for at påvirke de centrale internationale beslutningstagere og få indflydelse på fremtidens standarder indenfor netop deres sektor.

Åbent for interesserede virksomheder
Interesserede virksomheder er velkomne til at deltage i seminaret, der er gratis og finder sted i tidsrummet 14.00-19.00 den 27. juni hos VIKING Life-Saving Equipment A/S, Sædding Ringvej 13 i Esbjerg.

Tilmelding er nødvendig og skal ske senest den 21. juni til PR & Marketing Manager Lone Aaboe Jessen på .
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094