23948sdkhjf

Vi søger i stor stil efter alternativ opvarmning

Vinteren og dermed kulden er nu en realitet i Danmark, og mange brugere af naturgas eller oliefyr er mere eller mindre desperate efter at skifte til bedre opvarmningsmuligheder.

Og det mærkes på prissammenligningsportalen Pricerunner, hvor man ser en stor stigning i søgninger efter alternativ opvarmning.

For eksempel er interessen for solceller steget med 250 procent de seneste 12 måneder, mens brændeovne og pejse er steget med hele 419 procent. 

Højdespringeren er dog træpiller, træbriketter og brænde, som mange danskere varmer deres boliger op med. Kategorien er steget voldsomt med 1092 procent flere kliks end samme tid sidste år.

Det skriver Pricerunner i en pressemeddelelse.

- Det er tydeligt, at mange kigger efter muligheder for at udskifte deres energiforsyning til et mere økonomisk alternativ. Mange kigger også efter vandvarmere, varmepumper og radiatorer - måske kan en udskiftning af ældre modeller betyde færre penge til opvarmning. Vi har sjældent set så stor interesse for netop denne type produkter, siger forbrugeranalytiker hos PriceRunner Katrine Barslev.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079