23948sdkhjf

Elkunder sender 500.000 til fynsk foreningsliv

Energi Fyns elprodukt FynskSupportEl sikrer fynske klubber og foreninger en økonomisk saltvandsindsprøjtning på knap 500.000 kr.
Penge til bolde, ridehallens udvidelse eller tamburkorpsets nye instrumenter. Mangfoldigheden i det fynske foreningsliv er stor, men fælles for 322 fynske klubber og foreninger er, at de alle kan glæde sig over at have modtaget penge fra Energi Fyn. Penge som den enkelte klub eller forening kan gå ud og investere i lige netop den ting eller de aktiviteter, klubben har lyst til.

De 322 klubber og foreninger er nemlig med i sponsorordningen FynskSupportEl, hvor de samlet set tjente næsten 500.000 kr. i 2012. Pengene er netop blevet udbetalt, og med så mange klubber i ordningen er der naturligvis stor forskel på, hvor meget den enkelte har tjent. De mest aktive klubber kan glæde sig over en check på mere end 30.000 kr., mens andre klubber kun lige er startet op.

- Klubberne har virkelig gjort det godt. Der er lokalt lagt en stor indsats og engagement i at udbrede FynskSupportEl blandt medlemmer, naboer, venner, familie og andre, der kunne tænkes at støtte op om klubbens aktiviteter gennem deres elforbrug, siger Ane Rask, elhandelschef hos Energi Fyn.

Penge kommer igen år efter år
Konceptet bag FynskSupportEl er "hjælp til selvhjælp". Kunder som tilmelder sig vælger en favoritklub, som de støtter med 2 øre pr. forbrugt kilowatt time - vel at mærke uden at det koster dem ekstra, da Energi Fyn betaler. For en husstand med et gennemsnitligt elforbrug betyder det cirka 100 kr. årligt til den pågældende klub eller forening, de har valgt at støtte.

Ordningen har blot eksisteret i halvandet år, men den er allerede så stor en succes, at tusindvis af fynboer har valgt at støtte en lokal klub gennem deres elforbrug.

- Som et fynsk andelsselskab med stolte fynske traditioner ser vi det som en naturlig del af vores forretning og hverdag at bidrage til udviklingen på Fyn. Derfor er vi glade for den flotte modtagelse af FynskSupportEl. Det er et produkt, hvor alle parter vinder. Kunden støtter en lokal forening, som får ekstra midler at udvikle sig for, og Energi Fyn bliver mere synlig som fynboernes foretrukne elselskab, siger Ane Rask og fortsætter:

- Vi regner med at skulle dele et dobbelt så stort beløb ud næste år. I den tid, ordningen har eksisteret, er der stort set hver dag blevet tilmeldt nye klubber, og vi modtager fortsat henvendelser fra klubber, der vil være med.

Klubberne kan glæde sig over, at pengene fra FynskSupportEl ikke er en engangsforestilling. Så længe en kunde holder fast i at støtte en klub, kan klubben regne med indtægten år efter år.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.084