23948sdkhjf

Lidegaard vil stoppe endnu en solcellefidus

Mens landboforeninger landet over opfordrer sine medlemmer til at etablere solcelleparker, er ministeren nu på vej med et indgreb imod solcelleparker i landbruget.
Det skriver Jyllands-Posten.

Da Folketinget sidste år ændrede støttereglerne for solcellestrøm, og dermed gjorde det mindre attraktivt for private at investere i solcelleanlæg på op til 6 kW, gjorde politikerne det samtidig mere rentabelt for det danske erhverv at investere i anlæg på op til 400 kW.

Men nu, hvor ikke mindst de danske landmænd er ved at få øjnene op for fordelene ved 400 kW-solanlæg, ser det ud til, at ministeren endnu engang smækker kassen med støttekroner i.

Jyllands-Posten erfarer således fra kilder tæt på forløbet, at Martin Lidegaard er på vej med et indgreb over for solcelleparker i landbruget. Et indgreb, der skal gøre det mindre attraktivt at plastre marker til med solcellepaneler udelukkende med det formål at producere solstrøm med gevinst for øje, skriver avisen.

En centralt placeret kilde oplyser desuden overfor Jyllands-Posten, at der allerede i dag vil blive fremsat lovforslag, som vil få øjeblikkelig virkning.
Kommenter artiklen (6)
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094