23948sdkhjf

CT Offshore får ny direktør

Efter mere end ti år som administrerende direktør, ejer og grundlægger har Paw Cortes valgt at træde tilbage. Ny direktør starter til maj.
Til at efterfølge Paw som administrerende direktør har CT Offshore A/S ansat Frank Hansen.

- CT Offshore er pionerer indenfor kabellægning, og Paw Cortes har været en visionær leder for CT Offshore. Vi vil gerne takke Paw for hans engagement og entusiasme og ønsker ham held og lykke med nye udfordringer, siger Jens Frederik Hansen, formand for bestyrelsen i CT Offshore og administrerende direktør i A2SEA A/S.

Frank Hansen starter som ny adm. direktør i CT Offshore pr. 1. maj 2013. Frank Hansen har tidligere været administrerende direktør i Metalock, som er en del af MAN Diesel.

- Vi vil gerne byde Frank Hansen velkommen på holdet og glæder os til at arbejde sammen med ham. Vi er sikre på, at CT Offshore vil være godt rustet til fremtidens udfordringer med Franks erfaring indenfor international ledelse og strategi kombineret med hans dynamiske tilgang til tingene, siger Jens Frederik Hansen.

Om CT Offshore
CT Offshore A/S er en hastigt voksende offshore virksomhed, som primært beskæftiger sig med kabel-lægning, samt subsea survey. Siden starten i 2003 har CT Offshore været fokuseret på vækst og har således i dag fire skibe i operation. Kerneområdet er offshore opgaver, primært indenfor installation, tilsyn og vedligeholdelse af elkabler og kommunikationskabler. CT Offshore er ejet af A2SEA A/S som hovedaktionær (67%). CT Offshore beskæftiger ca. 150 medarbejdere, heraf 30 på kontoret og 120 på de fire skibe.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11