23948sdkhjf

SE overvejer at gå ind i mobilbranchen

På sigt skal telekommunikation være SE’s primære vækstområde, og energiselskabet adm. direktør vil langt fra afvise, at SE i fremtiden vil indlede et mobilselskab.
Det skriver Børsen.

Opkøbet af Stofa er SE’s seneste store investering i den samlede satsning, der skal gøre telekommunikation til selskabets primære vækstområde, og adm. direktør Niels Duedahl vil ikke udelukke, at dette område fremover også kommer til at indeholde et mobilselskab.

- Vi har regnet på nogle cases. Vi har ikke fundet den rette opskrift endnu og mangler at tage en beslutning. Det er noget, vi kigger på, siger Niels Duedahl til Børsen.

Mange af selskabets konkurrenter, heriblandt ikke mindst TDC, presser ifølge Børsen i stigende omfang mobiltelefoni ind i deres bredbånd og tv-produkter for at tilbyde samlede løsninger, og det vil ifølge avisen være med til at presse SE til at træffe nogle store beslutninger.

Direktør for Strand Consult og ekspert indenfor telebranchen, John Strand, siger til Børsen, at SE’s
mest logiske måde at komme videre på er ved at indgå et partnerskab med et mobilselskab. Og det er en mulighed, som Niels Duedahl åben for.
Læs mere om: SE
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094