23948sdkhjf

Det sker: Danske dage i Kasakhstan

Gør klar til et forretningsfremstød i Centralasiens rigeste land, når Eksportrådet blandt andet inviterer virksomheder indenfor Olie & Gas til "Danske dage i Kasakhstan".
Den kasakhiske regering har i den senere tid gjort landet til et ideelt sted for nye forretningsfremstød.

Økonomien i Centralasiens rigeste land er i forandring, og Kasakhstan er i fuld gang med en udviklingsproces, der fremmer udenlandske investeringer. Kasakherne forhandler i øjeblikket om medlemskab af WTO og er allerede blevet medlem af den russiskledede Toldunion. Det resulterer i en øget industriel produktion og en vækst på cirka fem procentpoint i BNP fra 2009-2012. Landet har også fået en voksende middelklasse, som har bidraget til at øge importen af produkter, hvilket gøre landet yderst attraktivt for danske eksportører.

Eksportrådet i Rusland inviterer på den baggrund til "Danish Days" i Kasakhstan, der finder sted d. 4-6. juni 2013.

Programmet vil fokusere på seks forskellige forretningsområder: Olie & gas, minedrift, mode og design, sundhed, maskiner samt landbrug og fødevarer. Her vil være rig mulighed for at få stor indsigt i de forretningsmuligheder, inden for netop din sektor.

Programmet indbefatter møder på topniveau med personer fra den kasakhiske regering. De sidste to dage vil fokusere på de enkelte sektorer, idet der vil blive strikket specifikke programmer sammen for hver af de seks sektorer.

Få mere information på www.eksportrådet.dk

Kilde: Eksportrådet

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141