23948sdkhjf

Aftale mellem Trefor og Egnsinvest

European Wind Investment A/S oplyser, at der er indgået aftale mellem Egnsinvest og Trefor om Trefors erhvervelse af Egnsinvests managementaktiviteter vedrørende EWII.
Bestyrelsen i European Wind Investment A/S' ("EWII") er blevet orienteret om, at Egnsinvest og Trefor onsdag har indgået aftale om Trefors erhvervelse af Egnsinvests managementaktiviteter vedrørende EWII med virkning fra den 1. januar 2014.

Managementaktiviteterne består bl.a. af ledelse, administration, rådgivning og produktudvikling samt bistand i relation til EWII's finansiering og gældspleje samt identifikation af og rådgivning vedrørende mulige investeringsaktiver i henhold til EWII's investeringsstrategi.

Trefor fremsætter købstilbud
Trefor er nuværende storaktionær i EWII. I forbindelse med indgåelsen af aftalen fremsætter Trefor et frivilligt offentligt købstilbud til samtlige øvrige aktionærer i EWII til en kurs svarende til aktiernes indre værdi i henhold til EWII's halvårsregnskab pr. 30. juni 2013.

Trefor har i den forbindelse oplyst at have modtaget bindende og uigenkaldelig forhåndstilkendegivelse fra eksisterende aktionærer i EWII repræsenterende 15,09% af aktiekapitalen om at ville acceptere et sådant købstilbud, under forudsætning af at købstilbud fremsættes senest den 10. september 2013.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125