23948sdkhjf

Intern splid i Thy-Mors Energi

Et ønske om rationaliseringer i Thys-Mors Energi, der skal lede til takstnedsættelser, har splittet bestyrelsen i det nordvestjyske energiselskab.
Det skriver Nordjyske Medier.

De ni bestyrelsesmedlemmer i Thy-Mors Energi, som er en fusion mellem oprindelige elselskaber på Mors, i Sydthy/Thyholm og i Nordthy, har det seneste år været i intern splid. Og ifølge avisen har 5-4 opsplitningen præget møderne i det forgangne år.

Mindretallet oplyser overfor Nordjyske Medier, at det er et spørgsmål om rationaliseringer, der har splittet bestyrelsen. Mindretallet på fire vil have bestyrelsen til at stille krav til Thy-Mors Energis direktion om rationaliseringer, der kan føre til takstnedsættelser. En diskussion som flertallet angiveligt finder upassende.

- Vi i mindretallet bliver overfaldet på hvert eneste bestyrelsesmøde. Vi forsøger at få bestyrelsen til at kigge kritisk på selskabets organisation. Den er alt for stor, og den har reelt ikke været rationaliseret siden fusionen mellem de tre selskaber for over 10 år siden. I den verden, vi lever i, kan man ikke år efter år blive ved med at lægge et budget frem uden besparelser, siger næstformand i Thy-Mors Energis bestyrelse, Robert Hove, til Nordjyske Medier.

Energiselskabet holder onsdag repræsentantskabsmøde, og her vil formanden for repræsentantskabet, Bente Lyndrup, ifølge Nordjyske Medier adressere spliden i selskabets bestyrelse.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078