23948sdkhjf

Noe Net sender 20 millioner kroner retur til kunderne

Et forventet overskud på driften i Noe Net i 2013 betyder, at det bliver billigere at være kunde i selskabet næste år.
- Vi ved at elprisen betyder meget for vores kunder og for erhvervslivet i området, og med den vedtagne model får alle reduceret nettariffen med samme procentsats hele næste år, forklarer direktør i Noe, Flemming Poulsen.

Helt præcist sænkes prisen på nettariffen med knap 40 procent i hele 2014.

Noe Net er en del af Noe a.m.b.a, og er dermed ejet af andelshaverne i forsyningsområdet, der rækker fra Lemvig over Struer og til Holstebro.

- Vores netselskab skal ikke skabe overskud, men heller ikke underskud. Med det overblik vi har over 2013, har bestyrelsen benyttet muligheden for at sænke prisen, siger Flemming Poulsen.

Succes på det frie marked
Jysk Energi, som er handelsselskabet under Noe-paraplyen kan også se tilbage på et succesfuldt år 2013.

Udbuddet på elmarkedet, hvor en række forsyningsområder blev sat i udbud til billigste leverandør blev i to tilfælde vundet af Jysk Energi. De to vundne områder betyder at Jysk Energi med udgangen af 2013 er forsyningsleverandør til størstedelen af Midt og Vestjylland.

- Der er ingen tvivl om at vi har nået vores mål i 2013, både når det handler om netdriften, men i særdeleshed også på det frie el-marked. Vi tror på det er vores klare jyske værdier og ønsket om at sætte hver enkelt kunde i centrum, der har båret frugt, siger Flemming Poulsen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078