23948sdkhjf

Danmark i grønt samarbejde med oliesheiker

Udviklingsminister Rasmus Helveg Petersen indgik mandag en samarbejdsaftale med de Forenede Arabiske Emirater om bæredygtig udvikling.
Det skete i Abu Dhabi i de Forenede Arabiske Emirater i forbindelse med åbningen af World Future Energy Summit. Hensigten med aftalen er at styrke samarbejdet om grøn udvikling mellem Emiraterne og danske virksomheder og forskningsinstitutioner. Det oplyser Udenrigsministeriet i en nyhed på sin hjemmeside.

- Emiraterne er en af verdens rigeste og mest energiforbrugende nationer og har tjent mange penge på olie. Så det er et meget vigtigt skridt, at de nu som de første i regionen erkender, at energiforbruget skal bringes ned og gøres grønnere. Derfor er oliesheikerne interesseret i samarbejde med danske virksomheder og institutioner om investeringer i vedvarende energi og energieffektivitet - både på deres hjemmebane, men også på globalt plan. Grøn energi er jo netop et område, hvor vi har rigtigt meget at byde på, siger udviklingsminister Rasmus Helveg Petersen i nyheden.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094