23948sdkhjf

Ny direktør i Naturgas Fyn

I starten af december forlod adm. direktør i Naturgas Fyn igennem fem år, Bjarke Pålsson, selskabet efter uoverensstemmelser med ledelsen. Nu er Naturgas Fyn klar med en ny mand i direktørstolen.
På et ekstraordinært bestyrelsesmøde onsdag besluttede bestyrelsen i Naturgas Fyn at udpgene Ole Hvelplund som ny direktør i naturgasselskabet.

Ole Hvelplund har, siden Bjarke Pålssons fratrådte i begyndelsen af december, fungeret som konstitueret direktør, og skal altså også fremadrettet stå i spidsen for landets tredjestørste naturgasselskab.

Bestyrelsesformand Anker Boye er tilfreds med processen og ser frem til samarbejdet med den nye direktør:

- Vi har peget på Ole Hvelplund, fordi vi her mener at have fundet manden, der kan føre Naturgas Fyn sikkert videre med afsæt i de gode resultater, selskabet har vist de seneste år. Udpegelsen er sket efter en grundig rekrutteringsproces med hjælp fra en ekstern partner, og vi føler os overbeviste om, at Ole Hvelplund besidder de kvaliteter og kompetencer, der skal til for at skabe såvel stabilitet som videreudvikling af Naturgas Fyn, lyder det fra formanden.

Ole Hvelplund, der er 52 år, har en fortid i blandt andet TDC koncernen, senest fra 2007 som CEO og Senior Vice President i TDC Wholesale. Siden januar 2012 har han været Salgs- og marketingdirektør i Naturgas Fyn.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078