23948sdkhjf

Lundsby Biogas flytter til Foulum

Vil tættere på netværk inden for branchen

Lundsby Biogas, der leverer biogasanlæg og hidtil har holdt til i Gedsted, flytter onsdag hele virksomheden til Agro Business Park i Foulum.

Det sker for at komme tættere på aktører og netværk inden for branchen og at udnytte de mange muligheder, der er i Agro Business Park, som blandt andet huser sekretariatet for Innovationsnetværket for Biomasse.

 - Vi rykker teltpælene op for at få et bredere netværk og dermed en større kontaktflade til kunder. Samtidig håber vi at kunne tiltrække mere arbejdskraft ved at bo i et attraktivt miljø, siger Lundsby Biogas' direktør, Gert Rosenqvist, i en pressemeddelelse.

Det er ikke kun inden for branchen, at Lundsby Biogas håber at kunne skabe flere indgange. Via Agro Business Park kan virksomheden ifølge direktøren også få bedre adgang til det danske støttesystem, hvor Agro Business Parks medarbejdere kan hjælpe med at søge finansiering.

Viden og kompetencer
Agro Business Park ser frem til at få den nye lejer ind i huset:

- Med Lundsby Biogas på lejeroversigten udbygger vi nu den værdikæde inden for branchen, som vi allerede har i huset og nærmiljøet. De bidrager med viden og kompetencer i forhold til etablering af biogasanlæg og passer derfor perfekt ind i vores eksisterende aktiviteter, konkluderer Jacob Mogensen, Site Manager i Agro Business Park.

Agro Business Park huser i forvejen biobaserede lejere som Advanced Substrate Technologies og ConTerra. Samtidig lancerer Innovationsnetværket for Biomasse snart et nyt netværk - Dansk Biogasnetværk - som er en åben erfagruppe for udvikling af nye løsninger og driftsoptimering med udgangspunkt i biogasanlæg.

Hos den nærmeste nabo, Aarhus Universitet, drives verdens største biogasanlæg til forskningsformål.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109