23948sdkhjf

Første Green Building klar på Sjælland

NCC Property Development A/S indvier nu sit andet kontorhus i Danmark med Green Building status - Vallensbæk Company House - som samtidig er den første Green Building på Sjælland.
Det 6.000 m2 store Vallensbæk Company House bliver det første på Sjælland til at opnå den såkaldte Green Building-status med et beregnet energiforbrug, som ligger mindst 25 % under energirammen.

På landsplan er byggeriet dog NCC’s andet af slagsen. I Jylland blev Kolding Company House III indviet i april, og i starten af 2010 står Zenit Company House i Århus klar som entreprenørkoncernens tredje Green Building.

- Vores målsætning er, at mindst 75 % af alle vore fremtidige projekter skal opfylde Green Building standard, men jeg kan ikke udelukke, at vi ender med gøre det endnu bedre end det, siger Nikolaj Hertel, administrerende direktør hos NCC Property Development.

Energibesparelsen i Vallensbæk Company House – der er tegnet af Erik Nobel Arkitekter – er blandt andet opnået ved at vende et stort glasparti mod nord og på den måde reducere kølebehovet.

Derudover har man anvendt ekstra isolerende vinduer samt intelligente og bedre ydende installationer. Endelig er huset gjort tættere end bygningsreglementet kræver, og dermed kan det lade sig gøre at styre ventilationen og genvinde varmen fra udsugningsluften.
Læs mere om: NCC
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11