23948sdkhjf

Det sker: Netværksdannelse skal skabe kontakter i offshore industrien

Kom og mød andre virksomheder med anpart eller interesse i offshore industrien, når Offshore Center Danmark d. 1. december inviterer til netværksmøde i Esbjerg
Mødet i Esbjerg er blot et i rækken af en helt ny type succesrige netværksmøder over hele landet rettet mod virksomheder i den konkrete region. På hvert møde får hver deltager mulighed for at præsentere sig selv og fortælle om baggrunden for deltagelsen. Derudover fortæller Offshore Center Danmarks ledelse om mulighederne i branchen og hvilke markeder, der er mest attraktive lige nu. En række fagfolk fortæller om konkrete temaer, og netværksmødet afsluttes med en uformel buffet.

Både eksisterende og nye virksomheder i branchen er velkomne.

- Målet med møderne er at give alle en mulighed for at møde nye ansigter, uanset om man har været i dialog med branchen i mange år eller er ny leverandør. Der er altid en ny dør at gå ind ad i offshoreindustrien, som er en af landets største industrier målt på omsætning. Og netop gennem netværksarrangementer får man en nyttig viden, som kan bane vejen for nye opgaver, forklarer projektkoordinator fra Offshore Center Danmark, Tommy Petersen.

På mødet kan et af temaerne blive internationalisering, der spiller en stor rolle indenfor offshore industrien.

- Mange danske virksomheder har en ekspertise, som uden videre kan markedsføres i andre lande. Brasilien, Angola, Grønland er nogle de mest lovende markeder, hvis blot man får justeret sin virksomhed til at agere på et globalt marked. Det er et oplagt emne til et netværksmøde, hvor man kan høre, hvad andre har gjort for at klæde sig på til nye markeder, foreslår Tommy Petersen.

Mødet afholdes d. 1. december kl. 9-12 på Aalborg Univesitets lokaler i Esbjerg

Find hele programmet på www.offshorecenter.dk

Tilmelding skal foretages online på www.offshorecenter.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078