23948sdkhjf

Nord Streams rørlægningsfartøjer er nået halvvejs

Med mere end 600 km rør fordelt over fem landes farvande har de tre rørlægningsfartøjer nu lagt over halvdelen af den første gasrørledning
Arbejdet med den ene af de 1224 km lange gasledninger i Østersøen, som vil kunne transportere 55 mia. kubikmeter gas og dermed forsyne 26 mio. europæiske husstande med russisk gas, skrider planmæssigt frem.

- Alt går som det skal, og både budgettet og tidsplanen holder, siger Nord Streams Managing Director Matthias Warnig og fortsætter, De grundige planer, som vi blev enige med regeringerne i Østersøregionen om, er ved at blive realiseret, og vi overvåger omhyggeligt hvert skridt for at sikre, at gasrørledningen imødekommer høje kvalitets-, sikkerheds-, og miljøstandarder.

Tre rørlægningsskibe arbejder forskellige steder langs ruten
Nedlæggelsen af gasrørledningen foregår i etaper forskellige steder i Østersøen. Projektets tre rørlægningsfartøjer assisteres af en mindre flåde af skive, så på ethvert tidspunkt er der mindst 30 skibe involveret i arbejdet.

Folkene bag projektet er stolte over det velfungerende programs fremgang.

- Den omhyggelige planlægning af alle aspekter af dette komplekse projekt - tekniske, logistiske, sikkerhedsmæssige, miljømæssige og operationelle - har givet et velfungerende og vellykket konstruktionsprogram, siger Nord Streams Deputy Director Construction, Ruurd Hoekstra, til følge Bornholmstidende.

Nord Steam projektet koster 7.4 milliarder euro og er privat finansieret.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.895