23948sdkhjf

Kinesiske ordrer skaber jobs hos Danish Wind Design

Virksomheden vil fordoble antallet af ingeniører i løbet af det næste halve år
Udviklingen er gået stærkt, siden Danish Wind Design blev etablering i 2009. Det danner grobund for omfattende nyansættelser af ingeniører. Når ansættelsesrunden er tilendebragt vil Danish Wind Design, DWD, have en stab på godt 30 medarbejdere.

Stor fremgang i vente de kommende år
De seneste måneder har Danish Wind Design fået flere store ordrer, som får virksomheden til at melde om fuld aktivitet de kommende år. Blandt andet har virksomheden vundet en ordre om udvikling af havvindmøller i 5 MW størrelsen i samarbejde med en virksomhed fra den kinesiske sværindustri.

Særligt det kinesiske marked forventer DWD sig også meget af. Kina kommer da også til at lægge beslag på en stor del af virksomhedens ressourcer fremover.

DWD’s målsætning er at dække så bredt et udvalg af kompetencer inden for vindmølleindustrien som muligt. Opgaverne løses i dag i samspil mellem virksomhedens egne ingeniører og et solidt netværk af teknisk specialister. Fremadrettet er strategien at omfanget af in-house kompetencer øges, hvilket stiller stadig større krav til de ansatte.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125