23948sdkhjf

EnergiMidt-kunder slipper for at aflæse måleren

Udskiftning af elmålere hos EnergiMidts kunder betyder, at flertallet slipper for aflæse af el-, vand- og varmemålerne manuelt ved årets udgang
105.000 kunder hos EnergiMidt har i løbet af 2010 fået installeret fjernaflæst elmåler.

- De nye fjernaflæste elmålere sørger selv for at sende information om dit årlige elforbrug til EnergiMidt. Så hvis du har fået installeret en fjernaflæst elmåler og ikke har modtaget det årlige selvaflæsningskort fra EnergiMidt, så skal du ikke fortvivle. Så behøver du nemlig ikke at aflæse din elmåler, oplyser Lars Hegaard, afregningschef hos EnergiMidt.

Alle målere er udskiftet om et år
Et mindre antal kunder, som har fået installeret en ny måler, må dog stadig foretage manuel aflæsning, idet det tager tid for måleren og EnergiMidt at kommunikere optimalt. Til gengæld kan målerne så vise elforbruget helt ned på timebasis, og kunderne tilbydes løbende information om elforbruget via mail eller SMS.

Kunder, som stadig har gamle målere må også fortsat anvende selvaflæsningskort. Efter planen vil alle energiselskabets 176.000 kunder ved udgangen af 2011 have de nye, fjernaflæste elmålere installeret.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.064