23948sdkhjf

Suldrup Varmeværk fusionerer med Aars Varmeværk

Ingen af de fremmødte stemte imod sammenlægningen ved en ekstraordinær generalforsamling
Afstemningen, er resultatet af længere tids fusionsforhandlinger med Aars Varmeværk, så 170 ud af 170 stemme for fusionen, mens 2 stemte blankt.

Den store tilslutning glæder varmeværkets formand Arne Asp. Han har argumenteret for fusionen med henvisning til at det vil give en større effektivitet på drift og administration, samtidig med at forbrugerne i Suldrup får en lavere varmepris. Endvidere betyder fusionen, at varmeværket lever op til Folketingets ønske om at arbejde mod at blive fossilfri.

Fusionen træder i kraft pr. 1. juni 2011, så kunderne kan allerede fra 2011 se frem til billigere varme, skriver Nordjyske. I november stemte et stort flertal fra Haverslev Varmeværk , som også indgår i fusionen, ja til sammenlægningen.

Billigste løsning for forbrugerne
Fusionen betyder, at Aars Varmeværk fremover skal levere overskudsvarme til varmeværkerne i Suldrup og Haverslev. Forbrugerne i de to byer får dermed en mærkbart mindre varmeafgift.

Suldrup Varmeværk har tidligere set på planer, som kan mindske forbrugernes varmeudgifter, herunder etablering af et biogasanlæg og et samarbejde med Ravnkilde, Haverslev og Støvring, som blev droppet på grund af omfattende investeringsudgifter.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062