23948sdkhjf

JD-Contractor blev mest lønsomme gazelle

Holstebro-virksomheden er endnu engang den virksomhed blandt Dagbladet Børsens gazeller, der er bedst til at tjene penge.
JD-Contractor udfører undervandsarbejde, blandt andet i forbindelse med nedlægning af kabler til havmølleparker. Det har vist sig at være en lukrativ niche, og de seneste år er det gået uhyggeligt stærkt for den vestjyske virksomhed. Det skriver Børsen.

Ikke alene er virksomhedens omsætning fire-femdoblet siden 2007 – samtidig er indtjeningen steget med en faktor 40, og det gør JD-Contractor til den mest lønsomme virksomhed i Børsens gazelle-kåring.

I 2010/2011 blev et exceptionelt godt år for JD-Contractor. Her hentede virksomheden et bruttoresultat på 159,1 mio. kr. og et overskud på hele 112,9 mio. kr.

Det er stadig grundlægger Gert Normann Andersen, der er administrerende direktør i virksomheden, men sønnen Rasmus Normann Andersen er hovedaktionær og forestår i realiteten den daglige ledelse. Han forventer ikke, at 2011/2012-regnskabet når helt samme højder som sidste år.

- Men det er ok. Vi vidste også godt, at et regnskabsår som 2010/2011 ikke kommer igen. Men vi ser stadig store muligheder for fremtidig udvikling, siger han til Børsen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078