23948sdkhjf

Fjernvarmeforlig inden Højesteret

I Nordjylland har Løgstør Fjernvarme, kort tid før en ni år gammel sag skulle for Højesteret, indgået forlig med en tidligere fjernvarmekunde.
Det skriver Nordjyske.dk.

I 2003 købte fjernvarmekunden Roderick Goodwin et hus på tvangsauktion uden at vide, at ejendommen havde kontrakt med det lokale varmeværk, Vindblæs Kraftvarme, og hæftede for en del af værkets gæld. En gæld der ikke var tinglyst på ejendommen.

Senere fusionerede Vindblæs Kraftvarme med Løgstør Fjernvarme, og her blev gælden indregnet i tilslutningsbidraget, som forbrugerne i Vindblæs skulle betale. 88.000 kr. skulle Roderick Goodwin betale ved fusionen, en regning han dog nægtede at betale. I stedet kom han med et modkrav og krævede at få tilbagebetalt de penge, han i mellemtiden havde betalt i abonnement og fast udgifter - et samlet beløb på 49.000 kr. Det skriver Nordjyske.dk.

Fjernvarmekunden fik i første omgang medhold i byretten, men da Løgstør Fjernvarme ankede til landsretten, blev det Løgstør Fjernvarme, der fik medhold. I sidste uge skulle sagen så have været for Højesteret, men efter ni lange år, er det nu lykkedes de to parter at nå til enighed om et forlig.

Dermed kan Roderick Goodwin ifølge Nordjyske.dk nu nøjes med at betale en del af tilslutningsbidraget, ligesom han kun skal betale abonnement og afgifter for den korte periode, hvor han modtog fjernvarme, inden han meldte sig ud. 20.000 kr. i alt skal han nu af med.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063