23948sdkhjf

Stor interesse fordobler fjernvarmeregning

Flere end ventet ville kobles til fjernvarmenettet i den nordjyske by Ranum, og det har resulteret i en stor ekstraregning. Derfor beder Løgstør Fjernvarmeværk nu kommunen hæve lånegarantien.
Tilkobling af fjernvarmebrugere i Ranum til Løgstør Fjernvarmeværk var oprindeligt beregnet til 6,1 mio. kr., men efter endt tilkobling kan Løgstør Fjernvarmeværk nu konstaterer, at regningen er blevet mere end det dobbelte. 14,3 mio. kr. lyder regningen mere præcist på, og årsagen til den store regning er en større interesse end forventet. Det skriver Nordjyske.dk.

- Som følge af en betydelig større tilslutning med blandt andet Ranum Skole, Ranum Efterskole og tilslutning af kollegiet Ludvig Müllers Have har det været nødvendigt at udvide forsyningsledningerne i Nørregade, hovedledningerne omkring fjernvarmeværket, Rønnevej og Næsbyvej, således at der kan leveres den nødvendige varme til de nye forbrugere, forklarer formanden for Løgstør Fjernvarmeværk, Uffe Bro, ifølge Nordjyske.dk i et brev til Vesthimmerlands Kommune.

Løgstør Fjernvarmeværk har bedt kommunen om en ekstra stor kommunegaranti for lånet – en anmodning, som økonomiudvalget behandler i denne uge, og som byrådet senere skal tage stilling til. Administrationen på kommunen har dog allerede anbefalet, at politikerne siger ja til at hæve kommunegarantien.
Kommenter artiklen (1)
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078