23948sdkhjf

Fuld fart frem i Indonesien

En katastrofal økonomisk situation er vendt til kraftig vækst. Udviklingen åbner bl.a. muligheder for danske virksomheder inden for energi.
Efter en negativ økonomisk vækst på hele -13 procent i 1998 har Indonesien i løbet af de seneste 15 år stille og roligt genfundet sit fodfæste. Landet er nu blandt verdens vækstøkonomier med en årlig vækst på mere end 6 procent. Over de næste 15-20 år forventes middelklassen at vokse med 90 mio. mennesker og bliver derved den tredjestørste i Asien.

Væksten for de kommende mange år ser tilmed lovende ud og forventes at ligge på omkring 6-7 procent de næste 20 år. Dette skyldes blandt andet, at økonomien primært er drevet af et højt nationalt forbrug, som udgør 64 procent af BNP. Det gør landet mindre sårbart over for eksterne problemstillinger.

Engager dig i Indonesien!
Fremtiden ser altså lys ud for de knap 250 mio. indonesere – og for den sags skyld også for de mange udenlandske virksomheder, som allerede er i Indonesien eller som planlægger at gøre forretning i landet.

I dagene 4.-6. marts 2013 tager en dansk delegation, med handels- og Investeringsminister Pia Olsen Dyhr til Indonesien, og det giver danske virksomheder en oplagt mulighed for at markedsføre sig over for potentielle kunder og samarbejdspartnere.

Fokus er på sektorerne infrastruktur & energi, olie & gas samt mode, design & livsstil, og virksomheder med tilknytning til disse sektorer får mulighed for at få indblik i, hvordan man succesfuldt driver virksomhed på det indonesiske marked. Turen vil blandt andet indbefatte seminarer, briefings og forretningsmiddage.

Læs mere på www.di.dk
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.082