23948sdkhjf

Oprejsning til Eldrup

Tidligere topcehf i Dong Energy, Anders Eldrup, der sidste forår blev fyret efter beskyldninger om frås og løbske investeringer, føler sig nu renset af rigsrevisorerne.
Det skriver Børsen.

I Rigsrevisorernes netop offentliggjorte beretning om Dong Energy, slår revisorerne fast, at både løn og bonusforhold i Dong Energy ikke skejede ud i forhold til andre sammenlignelige virksomheder.

Faktisk har lønniveauet for energiselskabets direktører og chefer samt en betydelig gruppe medarbejdere, der bl.a. omfatter specialister, haft en løn, der ligger under niveauet i sammenlignelige private virksomheder, fremgår det af beretningen.

- Rigsrevisionens rapport bekræfter, at der ikke har været frås, men markedskonforme lønninger. Og der er ingen tvivl om, at Anders Eldrup føler, han nu har fået oprejsning. Han føler sig frikendt og renset, siger Anders Eldrups advokat, Lars Svenning Andersen fra Bech-Bruun, til Børsen efter at have talt med den tidligere Dong-chef.

Ifølge Børsen håber den fyrede topchef nu på at kunne bruge Rigsrevisionens granskning af DONG Energys løn- og bonusforhold i den voldgiftssag han har anlagt imod energiselskabet for uberettiget fyring.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.25