23948sdkhjf

Lidegaard bakker op om elbilerne

Klima-, energi- og bygningsministeren ser Europa-Kommissionens mål om 5.000 danske ladestationer i 2020 som realistisk, og han er klar til at støtte med offentlige kroner.
- Jeg tror, det er et realistiske mål. Jeg tror, at langt de fleste vil komme fra privat, kommerciel side, men der vil selvfølgelig også være steder, hvor det offentlige skal ind og spæde lidt til, og det er vi allerede begyndt på så småt, siger Lidegaard ifølge Nordjyske.dk til Ritzau.

Læs også: EU vil booste europæernes lyst til at køre grønt

Partierne bag energiforliget har allerede afsat 40 millioner kroner til udbredelsen af elbiler over de næste tre år. Og ministeren forventer en rivende udvikling på elbil-markedet over de kommende år, blandt andet fordi elbiler ifølge ministeren er ved at være en driftsikker og markedsmoden teknologi.

- Mange har erklæret elbilerne for en fiasko, men det var først sidste år, det for alvor blev muligt at købe en rigtig serieproduceret elbil. Jeg er overbevist om, at der kommer til at ske meget i de kommende år, sagde Martin Lidegaard i forbindelse med fordelingen af støttekroner til grønne køretøjer.

Læs også: 70 millioner til grønne biler
Kommenter artiklen (2)
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078