23948sdkhjf

Nyt fra bestyrelseslokaler og direktionsgange

Se hvilke virksomheder med relation til energisektoren, der melder om udskiftninger i bestyrelse eller på ledende poster i denne uge.
Borch Textile Group A/S
Niels Mosegaard er fratrådt som bestyrelsesformand til fordel for Henrik Thorup Theilbjørnn. John Enggaard Kristensen og Arnold Dalsgaard Johansen er samtidig begge udtrådt af bestyrelsen, hvorefter Dan Højgaard Jensen og Henrik Broksø Thulesen er trådt ind. (kilde: BiQ)

Borch Textile Group har specialiseret sig som konceptleverandør af beklædning og tekstiler til industrien, vaskerier, hospitaler og institutioner.

Bionaturgas Danmark
Lisbeth Ljungstrøm er pr. a. marts blevet ansat som ny driftschef i Bionaturgas Danmark.

Bionaturgas Danmark er en del af Naturgas Fyn-koncernen.

Dansk Energi
Morten Stryg er ansat i virksomhedens analyseenhed, hvor han skal arbejde med Balmorel-analyser til Power to the People II om elsystemet frem til 2035. (kilde: Børsen)

Grontmij
Kjeld Bøje Nielsen er blevet udnævnt til chefrådgiver hos Gronmij, hvor han bliver overflyttet til koncernens internationale afdeling for Forsyningsteknik (kilde: Børsen).

Naturgas Fyn
Ole Hvelplund er blevet ansat som salgs- og marketingschef hos Naturgas Fyn. Han kommer fra en stilling som selvstændig konsulent inden for virksomhedsrådgivning og -udvikling.

Naturgas Fyn har desuden ansat Brian Sørensen som ny regnskabschef. Han kommer fra en stilling som økonomichef hos Energinet.dk.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094