23948sdkhjf

Verdo skaber nye arbejdspladser i Randers

Verdo udvider sine aktiviteter på Randers Havn med et anlæg til opsækning af træpiller.
På Verdos nye pakkeanlæg, der fylder træpiller på sække, bevæger sæk efter sæk sig lynhurtigt rundt på transportbåndet. Hver time kan anlægget fylde, eller opsække, 7.5 tons træpiller på 16 kilos sække. Årligt bliver det til mere end 10.000 tons træpiller. Verdo har tidligere fået sine træ-piller pakket i andre havne i Danmark. Nu bliver en del af aktiviteterne samlet i Randers.

- Det er en oplagt udvidelse for Verdo, at vi nu kan fylde vores træpiller på sække på Randers Havn. Potentialet er stort i træpillerne, fordi rigtig mange kunder gerne vil fyre grønt med for eksempel træpiller. Vi har derfor store forventninger til anlægget og produktionen, siger Thomas Bornerup, der er direktør for Verdos handelsdivision.

Den første arbejdsplads er skabt
Den første nye medarbejder er startet, og indtil videre kører anlægget kun i et skift i dagtimerne. Men på længere sigt forventer Thomas Bornerup, at anlægget kan køre i flere skift, efterhånden som efterspørgslen på træpiller og anden biobrændsel bliver større og større.

- Potentialet i markedet er stort netop nu, hvor alle tendenser går i en grøn retning på brændselsområdet. Der er dog ingen tvivl om, at vi vil udbygge kapaciteten sammen med efterspørgslen, og der er bestemt mulighed for flere ansættelser. Lige nu glæder vi os over at have skabt en ny arbejdsplads på Randers Havn, siger Thomas Bornerup.

Nyt byggeri bliver nødvendigt
I kølvandet på anlæggets etablering kigger Verdo-direktøren frem mod en mulig opførelse af en lagerbygning på havneområdet, så Verdo kan lagre de mange poser træpiller.

- Denne første nye arbejdsplads betyder automatisk, at der følger flere arbejdspladser med Verdos fremtidige investeringer på Randers Havn. Vi får brug for lagerkapacitet, der er transport til og fra havnen, og anlægget skal vedligeholdes mv. Desuden satser vi på, at udvide kapaciteten løbende, siger Thomas Bornerup.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078