23948sdkhjf

Investeringer i indisk olie og gas skal tiltrække internationale virksomheder

DI Energi tager i september temperaturen på den indiske olie og gas sektor i vækst med en dansk fælles stand på India Oil & Gas Review Summit & International Exhibition (IORS).
Det forventes, at den indiske regering i september fremlægger den 12. indiske femårsplan, som er den politiske køreplan, der skal genskabe den høje økonomiske vækst i landet. En af de væsentligste strategiske udfordringer er at sikre fremtidens energiforsyning i Indien. Det skal ske ved at forbedre energieffektiviteten og reducere afhængigheden af importeret olie.

- Med et forventet olieforbrug på 4-5 pct. frem mod 2015 til et forbrug af 4,01 mio. tønder olie om dagen, er Indien er på vej til at blive verdens tredje største importør af olie. Det er et uholdbart scenarie, og det ser derfor ud til, at regeringens femårsplan lægger op til massive investeringer i olie og gassektoren, siger chefkonsulent Søren Falck, DI.

Til at videreudvikle energiforsyning vil regeringen invitere udenlandske virksomheder, investorer og leverandører af teknologi til olie- og gassektoren til at samarbejde og til at deltage i internationale udbud.

Bliv en del af Indiens vigtigste olie & gas udstilling
Det er 20. gang IORS afholdes, men det er første gang DI Energi arrangerer en fælles dansk deltagelse.

– IORS falder i år sammen med regeringens fremlæggelse af deres femårsplan, så jeg kan ikke forestille mig et bedre sted at være, for virksomheder, der opererer inden for olie- og gassektoren, og som ønsker at lave forretning i Indien. Det er en unik platform for at møde geologer, entreprenører, ingeniører, topledere og budgetplanlæggere, politikere, potentielle partnere og kunder inden for den indiske olie og gassektor, siger Søren Falck.

Kilde: Dansk Industri - http://www.di.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125