23948sdkhjf

Positiv udvikling for Greentech

Regnskabet for første kvartal viser overskud og tocifrede procentstigninger i forhold til sidste år.
Greentech Energy Systems præsterede i årets første kvartal en stigning på 22 % i omsætning, inkl. omsætning fra associerede virksomheder til 13,1 mio. euro. EBITDA steg med 59 % til 12,9 mio. euro. Resultatet for første kvartal blev således et overskud på 2,1 mio. euro.

Den samlede nettoproduktion steg i første kvartal med 41 %, og dermed er ca. en tredjedel af den samlede årlige nettoproduktion allerede opnået.

- Greentech er glad for at præsentere resultatet for 1. kvartal 2013, som viser et overskud og understreger den fortsat positive økonomiske tendens og nøgletal med tocifrede procentstigninger. Selskabet har fået en god start på 2013, især takket være en fremragende performance fra de italienske og spanske vindaktiviteter. I 1. kvartal 2013 har Greentech taget de første skridt mod diversificering ud af Europa, og Selskabet vil fortsat undersøge nye potentielle forretningsmuligheder med det formål at nå det overordnede mål i 2014, siger Bestyrelsesformand Peter Høstgaard-Jensen.

I marts 2013 underskrev Greentech et term sheet vedrørende en joint venture-aftale med Foresight-gruppen med det formål at investere i solprojekter i USA.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109