23948sdkhjf

Siemens får ny stor vindmølleordre i Sydafrika

Siemens Wind Power har netop vundet en ordre på opstilling af 46 møller i farvandet vest for Sydafrika. Det er den anden store vindmølleordre til Siemens i Sydafrika.
Kunden til den nye vindmøllepark i Sydafrika er Eskom, som er en af verdens største forsyningsselskaber. Ordren omfatter levering og installation af 46 vindmøller af typen SWT-2,3-108, med en produktion på 2,3 megawatt (MW), en rotordiameter på 108 meter på 115 meter højt tårn. De 46 møller leverer tilsammen 100 MW grøn strøm til sydafrikanerne.

Handlen omfatter også en femårig serviceaftale. Installation af vindmøllerne er planlagt til at begynde i anden halvdel af 2013, og parken forventes at begynde at levere strøm i første halvår af 2014.

- Sydafrika har fremragende betingelser for at udnytte vindenergi. Samtidig har man vedtaget et flot og ambitiøst vedvarende energi-program. Vi er naturligvis stolte af at bidrage til udviklingen af vindkraft i Sydafrika med vores teknologi og især stolt over, at Eskom har valgt at stole på os for deres første store projekt, sagde Jan Kjærsgaard, direktør for Siemens Wind Power i Europa, Mellemøsten og Afrika.

Den første Siemens vindmølleordre fra Sydafrika lød på 138 MW.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094