23948sdkhjf

Historisk stor kontrakt for Energi Danmarks datterselskab

Energi Danmark-koncernens datterselskab Energia Myynti Suomi Oy har vundet et stort udbud hos Hansel Oy og skal levere el til den finske stat i de næste fire år.
Salgsmæssigt har det været en særdeles god start på år 2013 for Energi Danmark-koncernen efter datterselskabet Energia Myynti Suomi Oy har vundet et stort udbud hos Hansel Oy og skal levere el til den finske stat i de næste fire år.

- Vi er meget stolte over at have vundet dette udbud, siger direktør for Energia Myynti Suomi Jukka Hormaluoma og fortsætter:

- I de næste fire år er vi ansvarlige for at levere el til den finske stat, og den totale mængde er på hele 7,8 TWh, hvilket også gør denne handel til den største i Energi Danmark-koncernens historie.

Det var en fælles indsats fra medarbejderne i Finland og Danmark. Ud over kollegerne i Helsinki i Finland har medarbejderne også kolleger i Danmark, der hjalp til i processen for at vinde udbuddet.

- På Energi Danmark-koncernens vegne er jeg stolt over, at det stærke samarbejde mellem medarbejderne i Finland og Danmark har ført til, at vi har vundet dette udbud, siger administrerende direktør hos Energi Danmark Jørgen Holm Westergaard og fortsætter: - Det er vores styrke, at medarbejderne kan sparre med hin-anden på tværs af landegrænserne og sammen finde den bedste løsning.

Koncernen har afdelinger i de nordiske lande Danmark, Sverige, Finland og Norge.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.14