23948sdkhjf

Vestas napper endnu en svensk ordre

Rabbalshede Kraft AB har bestilt 99 MW hos den danske vindmølleproducent.
Ordren består af 33 stk. V112-3.0 MW-vindmøller, som skal installeres i to projekter i henholdsvis Värmland og Uddevalla nord for Göteborg.

Udover selve møllerne inkluderer kontrakten blandt andet en otteårig serviceaftale. Levering skal efter planen begynde i andet kvartal af 2014.

- Vi er glade for at indlede vores første projekt med en ny kunde efter konstruktive og omfattende interaktion med deres nøglemedarbejdere, siger Krister Poole Jönsson, vice president sales i Vestas Northern Europe.

- Denne ordre understreger Vestas’ førende rolle på det svenske vindmarked, som fortsat er en vigtig prioritet for os, supplerer Klaus Steen Mortensen, president for Vestas Northern Europe.

Filippinsk ordre
Fredag tikkede der endnu en ordre ind hos vindmølleproducenten – denne gang på 29 stk. V90-3.0 MW-vindmøller til et projekt i Filippinerne.

Vindmøllerne skal installeres i Burgos i Ilocos Norte-provinsen i den nordlige del af Filippinerne. Vindmølleparken skal efter planen være klar til drift i anden halvdel af 2014, og udover selve møllerne indeholder kontrakten blandt andet en 10-årig kontrakt. Køber er energiselskabet EDC.

- Burgos-ordren er resultatet af et meget frugtbart samarbejde mellem EDC og Vestas. EDC’s tekniske erfaring fra udvikling af lokale elektricitetsprojekter og deres dybe forståelse af kravene til det lokale elmarked kombineret med Vestas’ enorme viden om design og levering af succesfulde vindenergi-projekter globalt og i Filippinerne har resulteret i et veloptimeret projekt, siger Jens Tommerup, president for Vestas Asia Pasific & China.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.251