23948sdkhjf

Bagmandspolitiet straffer NRGi med 1,5 mio.

Bagmandspolitiet straffede mandag NRGi med en bøde på 1,5 mio. kr. for at bryde udbudsloven i El:Con-sag.
NRGi blev mandag idømt en bøde på 1,5 mio. kr. for ikke at have sendt en opsætning af 150.000 intelligente el-målere i udbud. Det skriver EnergiWatch.

Det er ifølge mediet første gang, at et energiselskab bliver straffet med bøde for et brud på udbudsloven.

Klagenævnet for Udbud kom med en kendelse tilbage i august 2012, efter at Intego havde anklaget NRGi for at favorisere datterselskabet El:Con i forbindelse med opgaven omhandlende 150.000 intelligente elmålere til det østjyske område.

Fik først grønt lys
Klagenævnet for Udbud omstødte i den forbindelse en afgørelse fra Konkurrencestyrelsen, der tidligere havde givet NRGi grønt lys til ikke at sende opgaven i udbud.

Læs også: NRGi endt i konkurrencestrid

- Der er ingen tvivl om, at Klagenævnets afgørelse skaber helt nye retningslinjer for vores branche, som går andre veje end tidligere, men det ser jeg som en positiv udfordring. Vi har nemlig valgt at lave et samlet udbud, hvor alle elforsyningsaktiviteter fremover skal varetages af en enkelt leverandør. Det giver os en række stordriftsfordele som i sidste ende kommer vores andelshavere til gode, sagde administrerende direktør i NRGi Søren Sørensen om sagen i maj.
Læs mere om: NRGi
Kommenter artiklen (1)
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094