23948sdkhjf

Stor interesse for vindkonference

Under overskriften ’Dansk konkurrenceevne i en global industri’ holder Danmarks førende vindorganisationer 2. juni fælles vindkonference i Aalborg. Og både industri og forskning har på forhånd vist stor interesse for konferencen.
Den danske førerposition inden for vindenergi udfordres kraftigt i disse år, hvor energibranchen har fokus på cost of energy. Vindindustrien, OffshoreEnergy.dk, Hub North, EnergyVision og Aalborg Universitet sætter nu med konferencen ’Dansk konkurrenceevne i en global industri’ fokus på netop danske virksomheders evne til at konkurrere på det globale marked for vind.

40 vind-virksomheder har foreløbig tilmeldt sig som udstiller og 150 personer som deltagere.

- Den danske førerposition inden for vind skal bevares så længe som overhovedet muligt. Det kræver fornyelse, og det kræver, at vi fortsat har fokus på forbedring af konkurrenceevne via innovation, samt at vi alle sammen arbejder smartere, forklarer projektleder Henrik Wadmann fra Hub North.

Og netop forbedring af konkurrenceevne drevet af innovation og udvikling fylder en væsentlig del af programmet for konferencen. Deltagerne kan i programmet vælge mellem tre spor, hvor Aalborg Universitet står for Spor 1 under overskriften ’Innovation.’ Vindmølleindustrien står for Spor 2 ’Fremdrift via partnerskaber’, mens OffshoreEnergy.dk står for Spor 3 ’Cost reduction offshore.’

Blandt talerne er kontorchef Martin Frandsen fra Erhvervs- og Vækstministeriet samt repræsentanter fra Danmarks førende vindvirksomheder, herunder blandt andet Dong Energy, Siemens Wind Power og Bladt Industries.

Fakta om konferencen
’Vindmølleindustrien - dansk konkurrenceevne i en global industri’ afholdes i Aalborg Kongres & Kultur Center mandag den 2. juni 2014. Gratis tilmelding for både deltagere og udstillere på www.hubnorth.dk .
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141