23948sdkhjf

SE sætter Ditlev Engel i spidsen for ny tænketank

Ditlev Engel bliver formand for Advisory Boardet i den nye tænketank ’Big Future 2025 - forretning med holdbar vækst’, som SE med Niels Duedahl i spidsen har taget initiativet til at skabe.
- Big future inviterer toppen af dansk erhvervsliv til at tage aktiv del i visionsstudiet, der skal forudsige de mulige scenarier erhvervslivet kan komme til at stå over for, hvis det vil have del i stor global vækst og samtidig sikre bundlinjen mod følgerne af kampen om ressourcer, hensynet til miljøet og adgangen til kunderne, hedder det i en præsentation af den nye tænketank.

Big Future er et uvildigt visionsstudie, som SE med Niels Duedahl i spidsen har taget initiativ til, og det vil blive faciliteret af seniorforsker Carsten Beck fra Instituttet for Fremtidsforskning, der pointerer:

- Uanset hvad vi gør, er der en række megatrends og tendenser, som dansk erhvervsliv skal forholde sig til. Men potentialet er enormt, og derfor vil væk¬sten følge dem, der hurtigst kan omstille deres virksomhed til de nye markedsmuligheder.

12 måneder med workshops, interviews og seminarer
Big Future-studiet, der løber over de næste 12 måneder, består af workshops, interviews, vækstseminar – og konference samt Advisory Board-møder. Studiet vil munde ud i en omfattende rapport med en ledelsespræsentation, der ifølge SE kan bruges strategisk og inspirere flere danske virksomheder til at skabe holdbar vækst i en verden, hvor de globale udfordringer kun bliver flere.

- Der er ikke nogen exit-strategi. Vi kan ikke forud¬sige verden og vi kan ikke dæmme op for udvik¬lingen. Men vi kan gøre vores virksomheder mere adrætte og modstandsdygtige, så vi kan udnytte væksten, der hvor den kommer. I SE ønsker vi at bidrage til skabelsen af ’Det bæredygtige videns¬samfund’ og det er en vision, der i høj grad kræver medspil og modspil fra dansk erhvervsliv. Det er derfor at vi hos SE, har taget initiativ til Big Future 2025 visionsstudiet, siger Niels Duedahl, adm. direktør, SE.
Big Future 2025 Advisory Board

Peter Høgsted, CEO COOP Danmark
Dorte Gleie, CEO, Danmarks Akvarium, Den Blå Planet
Per Have, CEO i Bitten og Mads Clausens Fond
Bente Overgaard, Koncerndirektør, Nykredit
Christian Stadil, CEO, Hummel
Karen Lisa Salamon, Lektor i Antropologi, Københavns Universitet
Henrik Heideby, CEO, PFA Pension
Steen Hildebrandt, Ph.D. Århus Universitet
Niels Duedahl, CEO, SE
Ditlev Engel, Tidl. koncernchef for Vestas og Hempel

Ditlev Engel formand for Advisory Boardet
Tænketanken består af et Advisory Board med 10 fagligt tunge personer fra dansk erhvervsliv. Advisory Boardet får en stærk profil for bordenden i form af Ditlev Engel, tidl. koncernchef for Vestas og Hempel.

- Jeg kan ikke forestille mig noget vigtigere for danske virksomheder end at arbejde med at skabe holdbare værdier og vækst. Mit mål med Big future 2025, er i samarbejde med Instituttet for Fremtidsforskning, medlemmerne af Advisory Boardet, samt med input fra de mange erhvervsledere i Vækstpanelet, at udvikle og præsentere en implementerbar checkliste, der kan hjælpe de enkelte virksomhedsledere til hurtigere at udvikle deres virksomheders værdi på en holdbar måde, forklarer Ditlev Engel.

Big Future inviterer lige nu toneangivende ledere til at deltage i det Vækstpanel, der skal give input til studiet, og afholder første vækstseminar d. 25. juni i København og Fredericia.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.081