23948sdkhjf

Efter ti års fritvalg på elmarkedet vender kunderne tilbage til Verdo

Efter liberaliseringen af elmarkedet for 10 år siden oplevede Verdo en naturlig afgang af kunder, der gerne ville prøve et andet selskab. Nu er bøtten vendt og kunderne vender i stadig større grad tilbage igen.
Efter elmarkedet for godt 10 år siden blev liberaliseret, kan forbrugerne selv vælge, hvem de vil købe deres strøm af blandt de mange udbydere på elmarkedet. Flere forbrugere har derfor taget imod lovende tilbud fra sælgere i deres jagt på den billigste strøm.

- Som følge af den øgede konkurrence, har vi, som mange andre elselskaber, oplevet en naturlig afgang af kunder, men vi har valgt at invitere de kunder, som har forladt os, tilbage igen, når de ellers så lovende tilbud udløber og ikke har indfriet kundens forventning, fortæller Jesper S. Sahl, der er direktør for Verdo Forsyning.

I dag oplever Verdo at rigtig mange af de gamle kunder vender tilbage til deres lokale elselskab. Årsagen til deres tilbagevenden er ofte at man ikke har fået indfriet sine forventninger om store besparelser, man ellers blev stillet i udsigt.



Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094