23948sdkhjf

40 millioner til grønne energiteknologier

Virksomheder kan nu søge om midler fra Green Labs DK programmet, hvor der er 40 millioner kroner til at teste og demonstrere nye grønne energiteknologier under realistiske omstændigheder.
Midlerne udbydes til etablering af nye Green Labs eller udvidelse af de allerede eksisterende Green Labs, og ansøgningsfristen er 15. september 2014. Det oplyser Energistyrelsen.

Programmet støtter Green Labs inden for alle typer teknologi, der kan bidrage til at gøre Danmark uafhængig af fossile brændsler. Det vil først og fremmest sige effektiv energianvendelse og teknologier inden for vedvarende energi. Green Labs testfaciliteter er i international klasse og tiltrækker både danske og internationale udviklings- og demonstrations¬aktiviteter.

Hvad støtter Green Labs-ordningen?
Green Labs DK har som overordnet formål at sikre udvikling og demonstration af nye energiteknologier, der understøtter de energipolitiske målsætninger om:
- Uafhængighed af fossile brændsler
- Bedre klima / renere miljø
- Omkostningseffektivitet
- Forsyningssikkerhed

Derudover skal programmet fremme udnyttelsen og udviklingen af erhvervspotentialet på området til gavn for vækst og beskæftigelse i Danmark.

Hvor sendes ansøgningen?
Interesserede virksomheder kan sende en ansøgning om støtte fra Green Labs DK programmet til EUDPsekr@ens.dk inden 15. september 2014.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078