23948sdkhjf

E.ON vinder stort kommunalt ladestander-udbud

Når Odense Kommune i løbet af efteråret tager 100 Renault Zoe elbiler i brug, kommer de til at tanke strøm på ladestandere leveret af energiselskabet E.ON.
E.ON Danmark har netop vundet udbuddet om at levere ladeløsninger til Odense Kommune. Det drejer sig om installation af i alt 51 ladestandere, der hver kan lade to elbiler.

Standerne vil blive opsat på ni forskellige adresser i Odense, og kan dermed lade i alt 102 elbiler samtidig. Det er Odense Kommunes hjemmepleje, der fra september skal køre i elbilen Renault Zoe. Standerne opsættes på ni forskellige plejecentre rundt i kommunen.

- Viljen til at fremme grøn transport er stor ude i kommunerne, og Odense har virkelig den grønne førertrøje på, når det gælder skiftet til elbiler, fortæller salgsansvarlig, Mette Marie Knudsen, fra E.ON Danmarks e-Mobility team.

Odense byråd vedtog i september 2014 at omstille kommunens bilflåde fra traditionelle diesel- og benzinbiler til de miljøvenlige elbiler. Nu begynder omstillingen for alvor at tage fart.

E.ON opsætter de 51 ladestandere i løbet af sommeren, så alle standere står klar til brug, når elbilerne leveres til september. De mange nye elbiler bliver således snart meget synlige i Odenses gadebillede - og det er hensigten, at der med tiden skal endnu flere elbiler i flåden hos Odense Kommune.
Læs mere om: E.ON
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.297