23948sdkhjf

Dong sætter navn på vindere af rammeaftaler til 170 millioner

De næste fem år skal entreprenørselskaberne I. Anker Andersen og Kemp & Lauritzen stå for drift og vedligeholdelse af store dele af Dong Energy’s gasnet.
Dong Energy har afsluttet en omfattende udbudsrunde med udvælgelse af entreprenører til drift og vedligehold af selskabets gasnet i Syd- og Vestsjælland samt Sønderjylland. Over de næste fem år forventer selskabet at indgå entrepriseaftaler til en samlet værdi af cirka 170 mio. kr. med de udvalgte entreprenører.

- Vi ønsker at samle vores leverandøraftaler og indgå langvarige strategiske samarbejder med nogle få, kvalificerede og motiverede partnere. Dette gælder både vores el- og gasnet, og jeg er glad for, at vi nu kan annoncere valget af vores kommende samarbejdspartner for vores gasnetaktiviteter. Jeg ser frem til at udvikle samarbejdet med de to entreprenører i de kommende år, udtaler Vice President Anders Vikkelsø.

Rammeaftalerne er delt i to delaftaler, hvor den ene er vundet af entreprenørvirksomheden I. Anker Andersen A/S (med Over Jerstall VVS som underleverandør). Denne aftale omfatter alle typer drift og vedligeholdelsesydelser på gasdistributionsnettet i perioden.

Den anden delaftale er vundet af Kemp & Lauritzen og vedrører et omfattende renoveringsprogram af Dong Energy’s Måler/Reguleringsstationer (MR-stationer).

I maj måned blev der valgt entreprenører til drift- og vedligehold af elnettet.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.236