23948sdkhjf

Chiles største miljø-magasin sætter fokus på den danske energisektor

Med udgivelse nr. 100 er InduAmbiente både Chiles ældste og største miljø-magasin. I forbindelse med fejringen af udgivelse nr. 100 sætter magasinet fokus på den danske energi-sektor. Du kan også få spalteplads.
To chilenske journalister har netop besøgt Danmark med henblik på at udarbejde et tillæg til magasinet InduAmbiente. Målet er at sætte fokus på den danske energisektor især i forbindelse med Danmarks rolle som værtsland for klimakonferencen til december. InduAmbiente samarbejder i forbindelse med fremstødet med Den danske Ambassade i Santiago.

Tillægget til InduAmbiente skal give en introduktion til Danmarks bidrag i klimakampen og bestræbelser inden for især vedvarende energi. Samtidig skal tillægget være med til at kaste lys over danske virksomheder og danske kompetencer inden for vedvarende energi. I tillægget vil man endvidere finde artikler om Danmark, COP15 og den danske klima- og energipolitik samt kommentarer fra chilenske klima-aktører.

Tillægget bliver på godt 52 sider og vil have et oplæg på 4.500. Både magasinet InduAmbiente og tillægget publiceres i starten af oktober 2009.

Skulle din virksomhed have lyst til at figurere i magasinet, kan Den danske Ambassade i Santiago kontaktes på (+56 2) 941 51 00 eller på e-mail til Aksel Jensen: aksjen@um.dk senest 9. september 2009.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094