23948sdkhjf

Gordon Brown og Esbjerg i kamp om Siemens’ gunst

Premierminister Gordon Brown og borgmester Johnny Søtrup i Esbjerg kæmper begge om Siemens’ gunst. Og selv om det ser ud til at være Davids kamp mod Goliat, så vurderer flere eksperter, at Esbjerg bliver vinderen af dysten om Siemens’ nye fabrik.
Storbritanniens premierminister Gordon Brown vil i løbet af de næste 14 dage mødes med Siemens’ øverste chef Peter Löscher. Med sig bringer han løfter om ikke alene store statstilskud men også regeringens positive bevågenhed, såfremt Siemens vælger at placere sin nye vindmøllefabrik i England.

På samme tid håber Esbjergs borgmester Johnny Søtrup på, at Siemens vælger Esbjerg frem for Gordon Browns gyldne løfter.

Eksperter vurderer nu, trods den ulige kamp, at Esbjerg vil løbe af med sejren. Samtidig vurderer de, at Lindø-værftet ikke har interesse for Siemens.

Borgmester Johnnye Søtrup er ikke nervøs over konkurrencen. Han er inviteret til møde på Siemens på onsdag og konstaterer over for JydskeVestkysten, at han endnu ikke er stødt på noget, der kan ryste hans tro på, at Esbjerg trækker det længste strå.

- Men jeg må også sige, at vi kan kun gøre det, vi gør - nemlig levere alt det, Siemens efterspørger, siger Johnny Søtrup.

Kilder tæt på Siemens mener, at rygterne om Lindø-værftet blot er en del af en forhandlingstaktik.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.096