23948sdkhjf

Halvårsresultat for Tre-For

Efterspørgslen i markedet er faldet betydeligt efter det økonomiske "stormvejr", der har præget hele samfundet nationalt og globalt. Dette har også påvirket Tre-For, men selskabet har opnået et tilfredsstillende halvårsregnskab under disse betingelser. Selskabet går foran i hensynet til miljø og klima og har blandt andet haft et højt aktivitetsniveau i Tre-For Energi A/S, der tilbyder energirådgivning og elhandel.
TRE-FORs repræsentantskab blev præsenteret for halvårsregnskabet den 30. september 2009.

Resultatet før skat for de enkelte forretningsområder ser således ud:

TRE-FOR Invest 88 mio. kr.
TRE-FOR El-net A/S -3,0 mio. kr.
TRE-FOR Vand A/S 0,2 mio. kr.
TRE-FOR Varme A/S 25,5 mio. kr.
TRE-FOR Entreprise A/S 4,2 mio. kr.
TRE-FOR Energi A/S 11,2 mio. kr.
TRE-FOR Bredbånd A/S -52,4 mio. kr.

- Halvvejs gennem 2009 kan vi konstatere et tilfredsstillende regnskab på trods af finanskrisens afledte konsekvenser, oplyser Knud Steen Larsen, administrerende direktør i Tre-For, og fortsætter:
- Vi har i tide tilpasset os til den lavere efterspørgsel i markedet og har samtidig fået bragt vores finansiering og effektivitet på plads.

Indenfor blandt andet Tre-For Energi A/S ses et bedre halvårsregnskab end forventet.
- Det er Tre-For Energis første år med egne aktiviteter indenfor elhandel, og selskabet er kommet rigtig godt i gang. Selskabet tilbyder også energirådgivning til både private og erhverv - og der er et højt aktivitetsniveau, hvilket også har medvirket til det positive resultat i Tre-For Energi, fortæller Knud Steen Larsen.

Tre-For Entreprise A/S mærker, på lige fod med andre selskaber i branchen, afmatningen i markedet. Der opleves et generelt fald i byggebranchen, og det er blevet sværere at få nye ordrer i ordrebogen.

- Til trods for dette, har Tre-For Entreprise opnået et rimeligt halvårsregnskab, men vi forventer ikke, at det vil være muligt at nå det høje vækstmål, der var budgetteret med i 2009, forklarer Knud Steen Larsen.

Kunderne sparer på elforbruget og tænker grønt
Tre-For El-net A/S oplever en tilbagegang i transporteret el, hvilket tyder på at kunderne sparer på deres elforbrug. Denne udvikling skyldes formentlig dels den økonomiske situation og dels det generelle fokus, der er i samfundet på energibesparende aktiviteter.

- Klimaet er sat på dagsordenen, og hos Tre-For arbejder vi på til stadighed at være med til at påvirke udviklingen af den grønne tankegang og det sunde miljø i en positiv retning. Gennem inno-vation vil vi medvirke til at udbrede den grønne udvikling, bæredygtigheden i energiproduktionen og forene ansvar for klima og miljø med en sund forretning. Tre-For tager derfor aktivt ansvar i anvendelse af ny energiteknologi og har flere tiltag i støbeskeen for efteråret 2009. Vi investerer i udvikling af nogle af fremtidens lovende energiteknologier, afslutter Knud Steen Larsen.


Kilde: Tre-For

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125