23948sdkhjf

Tilskud til forsøg med elbiler 2009

Energistyrelsen har netop indkaldt næste runde af ansøgninger om tilskud til forsøg med elbiler under forsøgsordningen for elbiler.
Energistyrelsen har netop indkaldt næste runde af ansøgninger om tilskud til forsøg med elbiler under forsøgsordningen for elbiler.

Som led i den energipolitiske aftale fra februar 2008 er der afsat i alt 35 mio. kr. til forsøg med anvendelse af elbiler i praksis. I den ansøgningsrunde, som nu er skudt i gang, skal der uddeles 7 mio. kr.

Formålet med forsøgene er at få belyst, hvordan elbiler fungerer ved forskellige anvendelser, og hvilke barrierer der kan være for at udbrede elbiler.

Ansøgningsfristen er den 3. december 2009 kl. 16, og Energistyrelsen forventer at træffe afgørelse om tildeling af tilskud primo februar 2010. Ansøgningerne vil blive vurderet efter en række kvalitetskriterier, ligesom Energistyrelsen vil tilstræbe, at de projekter, som opnår tilsagn, repræsenterer en bred vifte af anvendelser af elbiler.

Tilskud ydes til virksomheder, myndigheder, institutioner og organisationer. Tilskud kan ikke ydes til privatpersoner. Der ydes ikke støtte til teknologiudvikling eller til masseudrulning af infrastruktur. Indkaldelsen og det øvrige ansøgningsmateriale findes på Energistyrelsens hjemmeside.

Kilde: Energistyrelsen

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125