23948sdkhjf

Tore Harritshøj ny administrerende direktør for E.ON Danmark

Efter fire år i koncernen kan Tore Harritshøj nu sætte sig i direktør-stolen for E.On Danmark A/S.
- Tore har været ansat i E.ON Danmark siden 2005 og har spillet en central rolle i opbygningen af forretningen i Danmark. Han har i forskellige funktioner opbygget en værdifuld viden om vores forretningsområder i Danmark og Norden, udtaler Anders Olsson, nordisk direktør for Net, Gas og Fjernvarme.

Tore Harritshøj, 41 år, er uddannet cand. polit. fra Københavns Universitet i 1994. Efter endt uddannelse arbejdede han først i Erhvervsministeriets Konkurrenceråd, inden han i 1998 blev ansat i DONG A/S, hvor han som direktionssekretær og senere afdelingschef arbejdede med bl.a. forretningsudvikling og administration. I 2003 deltog Tore i opbygningen af Gastra A/S (Energinet.dk), inden han i 2005 blev en del af det nyetablerede E.ON i Danmark.

- Jeg glæder mig til at løfte de udfordringer og muligheder E.ON i fremtiden står over for på det danske marked, siger Tore Harritshøj.

Tore Harritshøj tiltræder stillingen den 1. november 2009.

E.ON er netop nu ved at opføre en havvindmøllepark, Rødsand 2, syd for Lolland. Parken skal stå færdig ved udgangen af 2010 og får en samlet effekt på 207 megawatt, der svarer til 200.000 husstandes elforbrug. Med et samlet anlægsbudget på 3,5 milliarder danske kroner er Rødsand 2 en af E.ON koncernens største investeringer.



Kilde: E.On Danmark A/S

Læs mere om: E.ON
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094