23948sdkhjf

Optimal korrosionsbeskyttelse uden tungmetaller

Korrosionsbeskyttelse skal altid tilpasses den enkelte kundes særlige behov. Sådan lyder det fra Proton Finishing i Brøndby, der i dag udfører en optimal korrosionsbeskyttelse med Flakes-belægning uden tungmetaller – for et renere miljø.
Proton Finishing i Brøndby udfører kvalificeret korrosionsbeskyttende overfladebehandling til energisektoren og den øvrige industri.

Zink-flakesbelægning og kundetilpasset korrosionsbeskyttelse
Systemet Zinkflakes-belægning blev udviklet i 1970’erne i USA – i dag anvendes det ikke kun af de fleste bilproducenter verden over, men også af andre industrier, hvilket selvfølgelig vidner om systemets effektivitet.

Proton Finishing udfører korrosionsbeskyttelse, der altid er tilpasset den enkelte kundes særlige behov. Det skyldes, at de enkelte anvendelsesområder stiller særlige krav til materialets korrosionsforebyggende egenskaber. Zinkflakes-belægning er en yderst fleksibel løsning, der kan tilpasse de forskellige branchers krav til overfladebehandling.

DELTA-MKS zink-flakes behandling er en overfladebehandlingsproces, der er helt fri for tungmetaller og derfor meget miljøvenlig. Processen genererer ingen brint, hvilket betyder, at det overfladebehandlede materiale ikke bliver brintskørt. Delta-MKS er især velegnet til sikkerhedsdeltaljer, højstyrkestål og hærdet gods.

Dip Spin og Spin Coating
Belægningen kan påføres ved hjælp af forskellige metoder: Dip Spin til massegods såsom fastgørelsesanordninger og Spin Coating til større og mere komplekse former samt sprøjtning til større dele.

Der findes to forskellige overfladebelægninger i forbindelse med korrosionsbeskyttelse - den organiske overfladebelægning og den uorganiske overfladebelægning.

Kendetegnet for den organiske metode er primært enestående vedhæftningsegenskaber, ingen brug af tungmetaller, høj hårdhed kombineret med stor fleksibilitet, kontrollerede friktionsværdier, elektrisk isolerende og en enestående kemisk modstandskraft.

Den uorganiske metodes egenskaber er en forbedret korrosionsbeskyttelse, en høj kemisk resistens, en høj temperaturbestandighed, kontrollerede friktionsværdier og transparens.

Miljøvenlig beskyttelse for et renere miljø
Hos Proton Finishing benyttes en miljøvenlig teknik uden kemisk påvirksning af grundmaterialet, og selve processen er fri for såval krom som heksavalent krom (Cr6+).

Om Proton Finishing
Proton Finishing i Brøndby er datterselskab af den svenskejede moderkoncern Proton Group. Virksomhedens 11 ansatte omsætter for 14 mio. kr. om året.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079