23948sdkhjf

CSC og Dong Energy indleder nyt samarbejde

Via nyt partnerskab med Dong Energy vil CSC effektivisere sit energiforbrug og indkøbe strøm fra nye vedvarende energianlæg.
Energirådgivere fra Dong Energy skal snart være med til at give CSC et bedre overblik over firmaets energiforbrug, og hvordan det kan reduceres.

- Vi kan traditionelt hjælpe store virksomheder med at spare 10-15 % på energi-regningen. Det gælder også selv om der allerede er gjort en stor indsats for at undgå overflødigt energiforbrug, siger markedsdirektør Allan Schefte.

Den øgede energieffektivitet reducerer CSC’s energiomkostninger, og dette økonomiske råderum kan CSC anvende til investeringer i vedvarende energi.

- Vi har lang og bred erfaring med at reducere vores energiforbrug hos os selv og for vores kunder, blandt andet gennem vores nye avancerede Datacenter. Vores kunder stiller store krav til miljø og energi. Samarbejdet med Dong Energy betyder, at vi nu i højere grad kan imødekomme disse krav og dokumentere bæredygtighed, siger Nordisk direktør i CSC Kai Dahl-Jensen.

Det er planen, at partnerskabet mellem de to virksomheder gradvist udvides. Selskaberne vil undersøge nærmere om affald fra CSC kan udnyttes i energiproduktionen, og CSC følger med interesse Dong Energy’s engagement i elbils-projektet:

- Det er bestemt en mulighed, at vi vil kunne bruge el, og måske også biogas, i transporten mellem vores forskellige lokaliteter, siger Kai Dahl-Jensen fra CSC.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.112