23948sdkhjf

Stærkt 2009-resultat fra Gaia Solar

Gaia Solar kan i dag fremlægge et stærkt regnskab for 2009 - med en omsætningsstigning indenfor kerneområdet på mere end 200 %.
Mens bygge- og anlægssektoren i Danmark gisper efter vejret, kan Gaia Solar fremlægge et 2009-regnskab med kraftig vækst i kerneomsætning, beskæftigelse samt positiv bundlinje.

Adm. direktør Michael Stadi udtaler:
- På trods af et rædselsfuldt Q1 i 2009, hvor gamle forretningsområder i Fjernøsten og geografiske markeder som Island fuldstændig forsvandt fra den ene dag til den anden, har vi formået at vokse vores kerneområde med mere end 200 %, så den samlede omsætning for 2009 er op med mere end 25 % i forhold til 2008.

På Gaia Solars kerneområde gælder det design, fremstilling og installering af komplette bygningsintegrerede solcelleanlæg.

Prestige-projekter i 2009
For cleantech-selskabet med egenproduktion i Hvidovre, har året budt på en række af arkitektoniske og nyskabende reference-projekter.
  • Copenhagen Towers i Ørestaden er Nord Europas største bygningsintegrerede solcelleanlæg. Projektet vandt Byggesocietetets byggepris ”Det gyldne søm”.
  • For høreapparat virksomheden Widex har Gaia Solar i 2009 designet et meget spektakulært solcelleanlæg til deres nye domicil i Vassingerød.
  • Gaia Solar stod også som designer, producent og installatør af solcelleanlægget i det højt profilerede VKR Holding projekt ”Bolig for Livet” i Lystrup
  • Med Københavns Universitets Green Lighthouse vandt man prisen for Danmarks første offentlige CO2-neutrale byggeri.
  • Endelig har Gaia Solar i 2009, assisteret DSB med at anvende solceller i deres satsning på at transformerer Avedøre og Sjælør St. til de første CO2 neutrale S-togs stationer i Danmark

Oprustning og opbygning af nye forretningsområder
Udover referenceprojekterne har selskabet brugt 2009 til oprustning indenfor innovation samt opbygning af 2 helt nye forretningsområder. En strategisk satsning og investering som virksomheden først forventer at ville materialisere sig fuldt ud i 2010 & 2011.

Ambitionerne til 2010 omfatter yderligere vækst i omsætning, indtjening og beskæftigelse. Gaia Solar omsætter årligt for et 2 cifret mio. beløb og beskæftiger pt. ca. 20 fuldtidsansatte.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094