23948sdkhjf

Byvindmøller bremses af sløv arbejdsgang

De små byvindmøller byggefirmaet Logik & Co. ville sætte op på tagene i København ligger stadig i deres kasser. Langsom arbejdsgang i kommunen er en stopklods for byvinden.
Virksomheden Logik & Co. mener, at deres byvindmølleprojekt er blevet bremset af kommunalt bureaukrati. Det skriver P4 København ifølge EpN.

De indkøbte minivindmøller ligger stadig i deres kasser, og det til trods for at interessen fra borgere og ejerforeninger er stor. Årsagen er, at kommunens retningslinier for placering af vindmøllerne ikke er færdige.

- Og ingen vil selvfølgelig sætte minivindmøllerne op for senere at få besked på at pille dem ned igen, siger leder af Logik og Co., Balder Johansen og fortsætter:

- Vi må fortælle folk, at vi stadig venter på nogle retningslinjer, men det tager pusten fra folk, der så tænker "jamen så finder jeg på noget andet".

Arbejdet er i fuld gang
Centerchef i Teknik- og Miljøforvaltningen i Københavns Kommune Ulrik Winge fortæller, at arbejdet med retningslinierne ikke er droppet.

- Tværtimod synes vi, at det er enormt vigtigt. Men vindmøllerne skal sættes op på en god måde, som ikke generer naboerne eller skæmmer bygningerne, og det har taget en lille smule længere tid at finde ud af, for det er lidt mere kompliceret end som så, siger Ulrik Winge til P4 København.

Teknik- og Miljøudvalget håber, at retningslinierne kan vedtages efter påske.



Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094